szűrőkkel a kabinban

2020.10.13. 16:11

Újraindul a Lufthansa Debrecen-München járata

A légitársaság október 26-tól – szigorú szabályok betartása mellett – újraindítja a München és Debrecen között közlekedő járatát, mely hetente három alkalommal üzemel majd.

Fotó: Debreceni Nemzetközi Repülőtér

A Debreceni Nemzetközi Repülőtér minden óvintézkedést megtesz a járvány elleni védekezés érdekében – olvasható közleményükben. A terminálépület egész területén, a teljes várakozási idő alatt kötelező a szájat és orrot is eltakaró maszk viselése. Az utasok és a repülőtér munkatársainak egészségügyi védelme érdekében folyamatos a fertőtlenítés az utasmozgás által érintett területeken, valamint ezeken a területeken bővített darabszámban állnak rendelkezésre automata, érintésmentes kézfertőtlenítők. Az utasokkal érintkező kollégák (utaskezelők, utasbiztonsági ellenőrök) számára maszkok, arcpajzsok használata kötelező.

Más légijáratokhoz hasonlóan, a Lufthansa járatain szintén kötelező a maszk viselése. A légitársaság repülőgépei úgynevezett hepa szűrőkkel lettek felszerelve, melyek folyamatosan tisztítják a körülbelül 2-3 percenként cserélődő levegőt a kabinban. Ez a két óvintézkedés elegendő ahhoz, hogy az egymás melletti üléseken is biztonsággal foglalhassanak helyet az utasok.

A Lufthansa újraindulás utáni első járata október 26-án reggel 9:20-kor landol a Debreceni Nemzetközi Repülőtéren, majd 10:00-kor indul vissza a bajor fővárosba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában