Ebbe is beleszólt a koronavírus

2020.09.09. 07:47

Szeptemberre tolódott a Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetségének küldöttgyűlése

A Szövetség vezetése a két gyűlés között végzett munkájáról, a 2019. évi költségvetésének végrehajtásáról és a zárszámadásról számolt be a horgászegyesületek által delegált küldötteknek.

20200904 Debrecen fotó: Kiss Annamarie KA Hajdú-Bihari Napló Horgászkonfernciát tartott a Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége Debrecenben. képen: Márkus Gábor, a megyei horgász szövetség elnöke (bal 2),Cserepes Norbert Ernő, a Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szervezetek ügyvezető elnöke (jobb 1)

Fotó: Kiss Annamarie

A beszámolóból kiderült, hogy a szövetség működése, gazdálkodása, feladatainak finanszírozhatósága stabil, likviditása folyamatos. Márkus Gábor elnök szóbeli kiegészítésében elmondta, hogy 2019. évben 55 tagegyesületen keresztül 20 ezer 291 horgász jutott állami horgászokmányokhoz, ami 2018. évihez képest 3,5 százalékos növekedést mutat.

Cserepes Norbert Ernő ügyvezető elnök szóbeli kiegészítésében kiemelte, hogy 2019. évben 16 alkalommal összesen 61 helyszínen végzett a szövetség haltelepítést több mint 23 millió forint értékben, ami 26 százalékkal több mint 2018. évben. Megyénk horgászai 2019 évben összesen 23 ezer 818 kilogramm halat ejtettek zsákmányul a horgászvizeken. A több mint 477 kilométer csatornán és egy 3 hektáros horgásztavon, 2019-ben 88 esetben történt a halőrök részéről feljelentés, ami kiegészült több tucat figyelmeztetéssel. A küldöttgyűlésen tájékoztatás hangzott el a rendkívüli járványhelyzet idején tett intézkedésekről is – tájékoztatta a Naplót Csengeri Imre, a Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetségének pr-munkatársa.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában