Hangulatos és biztonságos

2020.09.22. 15:31

Átadták az új piacot Hajdúsámsonban

Modern és esztétikus környezetben vásárolhatnak a városlakók.

Fotó: olvasói felvétel

Az új városi piac több mint ezer négyzetméteren, közel 350 millió forintból épület meg a Terület- és Településfejlesztés Operatív Program keretében, a „Zöld város kialakítása Hajdúsámsonban” című projekt részeként.

Fotó: olvasói felvétel

– A piac közösségi térként is funkcionál. Ettől a naptól lakosaink szép, esztétikus környezetben tudnak vásárolni, a mai kornak megfelelő, modern épületben, nyitott és fedett árusítóhelyeken – hangzott el Antal Szabolcs polgármester beszédében.

Az ünnepségen részt vett Tasó László országgyűlési képviselő is, aki kiemelte, az új vásárcsarnok megépítése támogatja a helyi gazdaságot, hiszen helyi termelők portékáit tudják megvásárolni a vevők.

Fotó: olvasói felvétel

Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés elnöke és alelnöke Tasi Sándor is megtisztelték az eseményt. – Hajdúsámson az egyik legdinamikusabban fejlődő település a megyében, a piac megépülésével pedig egy régóta várt beruházás valósult meg település központjában – hangsúlyozta Pajna Zoltán.

A piacon a keddi és szombati napokon tudnak vásárolni a látogatók. A téren közel 130 árusító hely áll rendelkezésre nyitott és fedett résszel, hangulatos parkkal, parkolókkal. Az épületben akadálymentesített vizesblokkot is kialakítottak, valamint kamerákat helyeztek ki a piactér biztonsága érdekében.

Borítókép: Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés elnöke, Antal Szabolcs polgármester, Tasó László országgyűlési képviselő és Gere Miklós kivitelező

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában