Gazdira várnak

2020.06.30. 21:21

Ha kisállatot szeretne, ne keressen tovább!

Az Együtt az Állatokért Állatvédő KHE gondozásában lévő, örökbefogadásra váró állatokból mutatunk be néhányat.

Az örökbefogadás egyik feltétele, hogy a gazdijelöltek ismerkedés céljából két alkalommal találkozzanak a kiválasztott egyeddel. A családkereső kedvencek csütörtökönként, szombatonként és vasárnaponként 8 és 12 óra között látogathatók. Egyeztetés: [email protected] vagy a +36-20/402-4301-es számon.

HBN

Fotók: Együtt az Állatokért Állatvédő KHE-archív

Chappy (középen alul) tíz hónapos kan kölyök. Nagyon kedves, félénk, tart az idegenektől, de hamar megbarátkozik bárkivel. Kutyákkal és cicákkal barátságos. Szobatiszta. Felnőtt korában várhatóan nagy testű lesz. Kinti-benti tartásra alkalmas.

Donát (középen felül) ötéves kandúr, akinek nagy szüksége lenne egy szerető és türelmes gazdira. Nehezen barátkozik, ezért elszánt, határozott gazdit keresünk számára. Benti tartással fogadható örökbe.

Chicopee (balról) tíz hónapos kan kölyök. Félénk, de barátságos természetű. Más kutyákkal jó a kapcsolata, a cicákat sem bántja. Szobatiszta. Felnőtt korában várhatóan nagy testű lesz. Magabiztos, határozott gazdit keresünk számára.

Delila (jobbról) közvetlen, bújós, hároméves szuka. Ragaszkodó, igényli az emberek közelségét. Más kutyákkal jól kijön, barátságos. Pórázon ügyesen sétál. Benti vagy kinti-benti helyre fogadható örökbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában