Veszélyhelyzet

2020.04.30. 14:07

Ingyenes telefonos jogi tanácsadás a polgároknak

Felkészült jogászok segítenek a szokatlan helyzetben.

A Debreceni Ügyvédi Kamara – az elmúlt év decemberében lezajlott sikeres akcióhoz hasonlóan – a kormányrendelettel elrendelt veszélyhelyzetben, annak végéig megyénk állampolgárainak ingyenes, telefonos jogi tanácsadást ad, a közérdeklődésre számot tartó jogterületeken. Segíteni kívánja ezzel, hogy megyénk lakosai tájékozódni tudjanak a jelenlegi, sok esetben új, illetve eddig szokatlan jogi környezetben, a változó jogszabályokról.

A tanácsadás kizárólag telefonon történik, így ennek keretében okiratok vagy peres anyagok áttekintésére lehetőség nincs. A fenti tevékenységben részt vevő kollégák felkészülten várják a jogi tanácsadásra szorulók hívásait. A kollégák telefonszámát, az általuk vállalt ügycsoportokat, továbbá azokat az időpontokat, amikor hívhatóak, a Debreceni Ügyvédi Kamara honlapján lehet megtalálni – tájékoztatta lapunkat dr. Lampé Zoltán, a Debreceni Ügyvédi Kamara elnöke.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában