Koronavírus

2020.03.28. 20:36

Segítenek, ahogy tudnak: összefogás Berekböszörményben

A kistelepülésen igyekeznek segíteni, hogy a lakók minél könnyebben átvészeljék a koronavírussal kapcsolatos nehézségeket.

Szűcs Viktor polgármester és Csorvás Lajos alpolgármester elmondta: Pukoli Sándor, a Moner-Saber Kft. tulajdonosa, Réti István Flavián, Hajdú Lajos és családja, valamint Szűcs Viktor nagyobb pénzösszeget ajánlott fel és utalt át az önkormányzat számlájára. Ezzel a rászorultakat kívánják segíteni. Székely Enikő vállalkozó ötven kilogramm burgonyát, Hajdú Lajos ugyanennyi hagymát osztott szét két-két kilójával a rászorultaknak. Bottlik Attila hatvan kilogramm étkezési almát ajánlott fel.

Március 27-én az önkormányzat a közfoglalkoztatásban dolgozóknak tízezer forint munkabérelőleget biztosított a márciusi havi munkabér terhére. Március 29-én, vasárnap a település önkormányzata egészségügyi tisztitószer csomagot állított össze, mellyel a lakosság védelmét kívánja segíteni. A csomagokat kiszállítják minden házhoz.

Vmirjáncki József

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos további cikkeinket ide kattintva érhetik el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában