kellemes hangulat

2019.12.22. 19:14

Toroskáposzta és diós kalács

A szívet melengető karácsonyi műsor után megvendégelték a Berekböszörmény lakóit.

Fotó: Vmirjáncki József

Szépen feldíszített kultúrház fogadta a karácsonyi ünnepségre érkezőket. A színpad mellett állott a szépen feldíszített hatalmas karácsonyfa. Szűcs Viktor, a település polgármestere kedves szavakkal köszöntötte a megjelenteket. A szeretet, a békesség, egymás segítése kell, hogy jellemezze az embereket – mondta. A képviselő-testület igyekszik olyan körülményeket biztosítani a település lakói számára, hogy jól érezzék magukat. Ennek bizonyítéka ez a rendezvény is.

Fotó: Vmirjáncki József

Erdélyből jött énekesek

Ezután az óvodások karácsonyi műsora következett. Az óvoda pedagógusai a dajkákkal együtt nagyon szép műsorral kedveskedtek a megjelenteknek. Sok szép vers és karácsonyi ének elhangzása sokak szemében könnyeket csalt. A kellemes hangulatot csak fokozták az iskola tanulói, amikor karácsonyi történetet elevenítettek fel, majd égő gyertyával a kezükben énekelték a karácsonyi ünnepkör legszebb énekeit.

Fotó: Vmirjáncki József

Kolozs megyéből, Magyarbikal kis településről az ottani református egyház ifjúsági zenekara énekeseivel együtt csodálatos koncertet adott. A Szabó Mihály vezetésével nyolc éve működő zenekar és énekesei kicsiknek nagyoknak kellemes hangulatot teremtet. Az éneklésbe a közönség is bekapcsolódott. A karácsonyi műsor szervezőinek munkáját Szűcs Viktor polgármester köszönte meg, majd bejelentette, hogy az iskolai napköziotthon dolgozói finom toroskáposztát főztek a település minden lakójának, mellé még diós kaláccsal is kedveskednek mindenkinek.

Vmirjáncki József

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában