előzetes regisztráció szükséges

2019.12.06. 15:24

Ingyenes jogi tanácsok a kamara tagjaitól

Harminc perc áll rendelkezésre, hogy jogi tanácsokat kérjenek.

Ingyenes jogi tanácsadást tart az előzetesen regisztrálók részére a Debreceni Ügyvédi Kamara december 14-én, szombaton 9-től 15 óráig. A jelentkezőknek 30 perc áll majd rendelkezésére, hogy jogi tanácsokat kérjenek a kamara ügyvédeitől és jogtanácsosaitól a következő témakörökben: általános polgári jog, családi jog, munkajog, büntetőjog, öröklési jog, biztosítási jog, adójog, mezőgazdasági földjog, valamint birtokvédelmi és társasházi ügyek. A tanácsadás helyszínei a Debreceni Ügyvédi Kamara épületének első emelete (Péterfia utca 46. szám), valamint a Polgármesteri Hivatal (Kálvin tér 11.) alatti földszinti Vállalkozók Információs Pontja lesznek.

A regisztrációt az eseményre a jogterület, a kért időpont és a telefonszám megjelöléssel december 12-én, 12 óráig e-mailben a [email protected] címre kell eljuttatni. A jelentkezők a helyszínt és időpontot a visszaigazoló e-mailben fogják megkapni.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában