közgyűlés

2019.11.27. 08:24

Az öntevékeny zenei életet is fejlesztenék

A települési támogatások helyi szabályairól, valamint a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló törvény által szabályozott pénzbeli és természetben nyújtott ellátások helyi szabályainak végrehajtásáról szóló rendelet módosításával kezdi munkáját várhatóan a debreceni önkormányzat képviselő-testületének csütörtöki közgyűlése.

A Régi Városháza Nagytanácstermében 9 órától tartandó tanácskozáson téma lesz többek között az étkeztetésről és az igénybevételéért fizetendő intézményi térítési díjak önkormányzati rendeletének módosítása, valamint a 2020. évi nyersanyagnormák meghatározása is.

A tervek szerint foglakozik a grémium a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. Igazgatóságának 2019. évi I–III. negyedéves jelentésével, s napirenden van az öntevékeny debreceni zenei élet fejlesztési koncepciójának elfogadása és közszolgáltatási szerződés kötése a Szent Efrém Közhasznú Alapítvánnyal.

VA

További cikkünk a téméban:

Megvennék a régi Köjál házait

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában