együtt sikerülhet

2019.10.30. 15:48

Több debreceni helyszínen is segítenek Leventének

A 22 hónapos SMA-beteg kisfiúért most egész Magyarország összefogott.

Fotó: Levente - SMA 2 Facebook-oldal

Közel 3 éve állt A Konyhafőnök döntőjében a hajdúszoboszlói születésű Sass Dani, aki most egy nemes ügy érdekében megválik séfkabátjától. – Igen sok emlékem fűződik hozzá, de nem ér annyit, mint amennyit egy gyermek gyógyulása. És ez a gyógyulás bizony nem olcsó. Arra jutottam, hogy felajánlom licitre Levente lépteiért ezt a számomra igen fontos ruhadarabot, ahol az indulóösszeg tízezer forint. Licitlépcső nincs! Az árverés november 3-án, vasárnap 19.00-kor zárul – tudatta közösségi oldalán Dani, aki a bejegyezésében még hozzátette: nem neki kell utalni, hanem a legmagasabb licitet ajánlónak kell majd a számlaszámra utalnia, s ő kapja meg természetesen a kabátot is. A bejegyzést már közel 800-an megosztották.

Összefogás

Az Ifjúsági Ház és debreceni magánszemélyek kezdeményezésére jótékonysági délutánt szerveznek Levente megsegítésére, október 31-én, csütörtökön 12 és 17 óra között. Jótékonysági süteményvásárral, baba-mama börzével, arcfestéssel, csillámtetoválással és lufibohóccal várják a jó szándékú, segíteni akaró fiatalokat, szülőket, családokat.

A megyében még több helyen, például a Péterfia utcai bevásárlóközpontban is meghirdették az összefogás napját Leviért: a Borbély Shopban bármilyen szolgáltatást kérhetnek, a becsületkasszába kerülő összeget pedig az Összefogás Levente Lépteiért Alapítvány számára ajánlják fel! Az Árkád Kávézó dolgozói is azt kérik, hogy aki teheti, a pulton elhelyezett pénzgyűjtőbe tegye a Levinek szánt segítséget; az összegyűjtött összeget pedig október 31-én adják át.

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában