közlekedés

2019.06.14. 11:35

Megnyitja belső sorompóit a Debreceni Egyetem

A Pallagi úti körforgalom átépítése miatt a Debreceni Egyetem ideiglenesen lehetővé teszi a klinikák megközelítését az Egyetem téri Campuson keresztül.

Fotó: Illusztráció, Pixabay

Az építkezés ideje alatt az intézmény így segíti az autóval érkező betegek és hozzátartozóik könnyebb eljutását a Klinikákra. A Nagyerdei körút felől érkezők az Egyetem téri templom melletti sorompónál tudnak behajtani a területre, közlekedésüket irányítótáblákkal segítik. Az intézmény területén a parkolás díjtételei változatlanok, a Klinikai Központ területén a megszokott parkolási szabályok hatályosak. Az ideiglenes behajtási lehetőség a csomópontépítés végéig, várhatóan egy hónapig tart. A gyalogosok továbbra is be tudnak jutni a Nagyerdei Körút irányából a Klinikai Központ főbejáratán a klinikákhoz – tájékoztatott közleményében az egyetem.

A Debreceni Egyetem Klinikai Központ vezetése azt javasolja, hogy az autóval a Klinikákra érkezők a könnyebb bejutás érdekében az Egyetem téri templom melletti, a Móricz Zsigmond körúton található bejáratot vagy a Pallagi úti kaput használják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában