Helyi közélet

2019.03.06. 13:54

Elfogadták az idei költségvetést és az éves beszámolót is

Földes - A közintézmények fűtéskorszerűsítése is tovább folytatódik. Friss hírcsokor Földesről.

Földes - A közintézmények fűtéskorszerűsítése is tovább folytatódik. Friss hírcsokor Földesről.

Megvan az ez évi költségvetés

Elfogadta a 2019 évi költségvetését Földes nagyközség önkormányzata. A képviselők két fordulóban, számos megszorító intézkedéssel teremtették meg az idei évhez szükséges pénzügyi gazdálkodás feltételeit, így a legfontosabb idei helyi beruházás, a Rákóczi úti óvoda és bölcsőde építéséhez szükséges plusz forrást is.

Elfogadták az éves beszámolót

A település önkormányzati képviselőtestület a legutóbbi ülésén más napirendi pontok között megtárgyalta a helyi ivóvíz szolgáltatás helyzetét, és elfogadta a Karácsony Sándor Közösségi Ház múlt évi közművelődési tevékenységéről szóló beszámolót is.

A távfűtés alternatív módja

Folytatódik a közintézmények fűtéskorszerűsítése a geotermális energia felhasználásával. A település tulajdonában lévő hévízkútra épülő távfűtési rendszer távvezeték építése a múlt évben megteremtette a sportöltöző, a községháza és az iskola téli energiatakarékos fűtését. A napokban megkezdődik a Kállay László úti óvodához vezető távvezeték építése is.

PI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában