Helyi közélet

2017.12.26. 09:40

A debreceni robbanáson kívül baleset és tűz is volt a megyében

Hajdú-Bihar - Karácsony első napján is sok esetben elkélt a hatóságok segítsége. Ügyeleti hírek hétfőről.

Hajdú-Bihar - Karácsony első napján is sok esetben elkélt a hatóságok segítsége. Ügyeleti hírek hétfőről.

Tegnap hajnalban Debrecenben, az Apafi utcában egy idős ember lakásában elesett és a mentőszolgálatnak nem tudta az ajtót kinyitni. A debreceni hivatásos tűzoltók kihúzós létrán keresztül bejutottak a lakásba, majd a sérültet a mentőszolgálatnak átadták.

Családi ház elektromos kapcsolószekrénye kapott lángra tegnap délelőtt Debrecenben, a Bán Imre utcában. A debreceni tűzoltók kiérkezése előtt a szomszéd egy porral oltó készülékkel a tüzet eloltotta. A tűzoltók az utómunkálatokat végezték el és átszellőztették a házat.

Robbanás történt egy garázsban tegnap délelőtt Debrecenben, a Kerekestelepen. Tűz keletkezett, az épület falazata megrepedt és az ablakok is kitörtek. A szomszédos ingatlan is érintett volt a detonációban. A debreceni hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat, majd az épületet átvizsgálták. A mentőszolgálat egy embert, aki a tűzben megsérült kórházba szállított. A megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzeseti helyszíni szemlét folytatott le.

Hétfőn délben három személygépkocsi ütközött össze Berettyóújfaluban, a Dózsa György utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók a járművek feszültségmentesítését végezték el. Az autókban összesen hatan utaztak, akik közül két embert a mentők kórházba szállítottak.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 5 személyt fogott el, akik közül 4 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 1 főt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 8 személyt állítottak elő, köztük 2 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 13 esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában