Helyi közélet

2017.11.14. 10:46

Régióközpont a debreceni egyesület

Debrecen - Elismerő oklevelet és ajándékokat kaptak a vendégek.

Debrecen - Elismerő oklevelet és ajándékokat kaptak a vendégek.

A Nagycsaládosok Országos Egyesületének Felső-Tisza régiójába tartozó három megye, Hajdú-Bihar, Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg központja szerepét kapta meg szeptember közepétől Debrecen, illetve a megyeszékhelyen működő Mosolyvirág Nagycsaládosok Debreceni Egyesülete (NOE). Ebben a minőségében az első rendezvényét szombaton tartotta a Forrás Közösségi Klubban. A régió 36 kiemelkedő önkéntesét a NOE elnöke, Kardosné Gyurkó Katalin köszöntötte, és adott át nekik elismerő oklevelet, illetve ajándékot a családokért végzett áldozatos munkájukért.

A 13 díjazott egyesület tagjai közül Hajdú-Biharban a „Mindent a családért” Nádudvari Nagycsaládosok Egyesületéből: Dudás Zoltánné, Szilágyi Jánosné és Vida Imre. Az „Add a kezed” Püspökladányi Nagycsaládosok Egyesületéből: Nagyné Fórián Veronika, Keserűné Juhász Mária és Demeterné Csökmei Éva. A Mosolyvirág Nagycsaládosok Debreceni Egyesületéből: Bíró Mária, Gábor Tamás, Gráfel Viktória, Szántó László, Váradi Jánosné Balla Klára és Varga Balázs kapott elismerést.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában