Helyi közélet

2017.10.17. 11:55

Sírt a gyerek, ezért hozzávágta a tévé távirányítóját

Debrecen - Az arcán találta el a 9 hónapos csecsemőt, vádat emeltek a debreceni férfi ellen.

Debrecen - Az arcán találta el a 9 hónapos csecsemőt, vádat emeltek a debreceni férfi ellen.

A vádlott, élettársa és 9 hónapos közös gyermekük együtt éltek Debrecenben. A ház egyik szobájában külön ágyon aludt a vádlott és egy másik ágyon az élettársa a néhány hónapos gyermekkel.

2017. február 26-án reggel 6 órakor a gyermek felriadt és sírni kezdett. A sírás hangjára felébredt a vádlott, aki dühös lett, felkapta az ágya mellett lévő televízió távirányítót és azt a gyermek felé dobta. A sértettet a bal arcán, a szeme mellett találta el.

A gyermek 8 napon belül gyógyuló bevérzéses könnyű sérülést szenvedett.

A sértett életkorából adódó fizikai, szellemi állapota miatt a hatályos jogszabály alapján védekezésre képtelen személynek minősül.

A Debreceni Járási és Nyomozó Ügyészség a bűncselekmény elkövetését beismerő vádlott ellen védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Debreceni Járásbíróságra - olvasható az ügyészség holnapján. A tárgyalás mellőzésére irányuló vádiratban közérdekű munka büntetés kiszabására tett indítványt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában