Helyi közélet

2017.10.03. 17:03

Ideiglenes forgalmirend-változások lesznek Debrecenben az őszi nagyvásár miatt

Debrecen - A debreceni Mihály-napi vásár zavartalan lebonyolítása érdekében ideiglenes forgalmi rend lép életbe több útszakaszon.

Debrecen - A debreceni Mihály-napi vásár zavartalan lebonyolítása érdekében ideiglenes forgalmi rend lép életbe több útszakaszon.

Október 6-án – pénteken – 17.30 órától 2017. október 9-én – hétfőn – 05.00 óráig a Bolyai utcának a Böszörményi út és Jerikó utca közötti, a Békéssy Béla utcának a Böszörményi út és Görgey utca közötti, valamint az Akadémia utcának a Böszörményi út és Kertváros utca közötti szakaszán minden gépjármű forgalma és várakozása tilos lesz!

A fenti útszakaszokról a forgalmat a Böszörményi út – Doberdó utca – Kartács utca – Dóczy József utca – Egyetem sugárút – Füredi út – Böszörményi út és vissza útvonalra terelik.

Október 5-én – csütörtökön – 18.00 órától 2017. október 9-én – hétfőn – 05.00 óráig a Doberdó utca – Kartács utca – Dóczy József utca – Egyetem sugárút útvonalon a Füredi úti kereszteződésig mindkét oldalon minden gépjármű várakozása tilos lesz! A Böszörményi út melletti kerékpárútnak a Békéssy Béla utca – Menyhárt József tér közötti szakaszán a kerékpáros forgalom tilos! A Böszörményi út melletti szervizút, a Böszörményi út 71. és az Ötvenhatosok tere 1-3. közötti szakaszán és az Aldi áruház mögötti parkolóban minden gépjármű forgalma és várakozása tilos!

A Böszörményi útnak a tavaszi nagyvásár területe által érintett, Füredi út és Doberdó utca közötti szakasza forgalmának korlátozására a Magyar Közút Zrt. által kiadott hozzájárulás alapján kerül majd sor. A korlátozások helyi és helyközi autóbuszjáratok vonalait is érintik. Az ez utóbbiakkal kapcsolatos változásokról a közlekedési társaságok tájékoztatják az utazókat.

- Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában