Helyi közélet

2017.06.13. 15:24

Szakmákat megismerő táborba is mehetnek a gyerekek

Debrecen - A Teszteld a pályád! címmel pályaorientációs nyári napközis tábort szervez a Hajdú Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

Debrecen - A Teszteld a pályád! címmel pályaorientációs nyári napközis tábort szervez a Hajdú Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

A táborban szervezetten zajlanak a tematikus üzem- és tanműhely-látogatások. Az idén június 19-e és 30-a között lesz a tábor, amelynek programjai tematikusan egy-egy szakmacsoport köré szerveződnek. A táborban az érdeklődő gyerekekből szervezett csoporttok, előre egyeztetett időpontban és létszámban, kamarai kísérővel jelennek meg az üzemekben, ahol az adott vállalkozás képviselői vezetik körbe a diákokat és adnak hiteles tájékoztatást az ott folyó munkáról és a szakmákról. Lehetőség van az adott területhez kapcsolódó egyszerűbb munkafolyamat kipróbálására is.

A táborban való részvétel ingyenes, a kamara utazást és meleg ebédet is biztosít. Az egyes napokon a férőhelyek száma 20–30 főre korlátozott, egy tanuló azonban több programnapon is részt vehet.

A jelentkezés előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezési határidő: 2017. június 15. A jelentkezési lap, valamint a részletes program a www.hbkik.hu oldalon olvasható.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában