Helyi közélet

2017.06.26. 12:02

Ellenőrizték a nádudvari sofőröket

Nádudvar - A rendőrök a balesetek megelőzése és a szabályszegések visszaszorítása érdekében tartottak ellenőrzést Nádudvaron.

Nádudvar - A rendőrök a balesetek megelőzése és a szabályszegések visszaszorítása érdekében tartottak ellenőrzést Nádudvaron.

Fokozott közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak 2017. június 26-án délelőtti órákban Nádudvaron a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság munkatársai. A demonstratív jelenlét célja a közúti balesetek megelőzése, valamint a szabályszegések visszaszorítása volt. A rendőrök az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében alkoholszondás ellenőrzést is végeztek. A 34 gépjárművezető ellenőrzése során ittasság egyetlen sofőrnél sem merült fel. Az egyenruhások öt esetben szabálysértés miatt szabtak ki helyszíni bírságot a gépjárművezetőkkel szemben.

A balesetek számának csökkentése érdekében Hajdú-Bihar megye útjain a közeljövőben is számíthatnak hasonló jellegű ellenőrzésekre a járművezetők.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában