Helyi közélet

2017.05.26. 09:28

Kiosztották a Helyi Televíziók Országos Egyesülete televíziós díjait

Budapest - Kiosztották a Helyi Televíziók Országos Egyesülete televíziós díjait; debreceni, szegedi és egri műsorkészítők alkotásai lettek kategóriájuk legjobbjai.

Budapest - Kiosztották a Helyi Televíziók Országos Egyesülete televíziós díjait; debreceni, szegedi és egri műsorkészítők alkotásai lettek kategóriájuk legjobbjai.

A HTOE közleménye szerint a 75 helyi televíziót tömörítő szervezet hagyományos tavaszi találkozóján átadott elismeréseket odaítélő zsűri a Debrecen Televízió Napszemle című híradóját találta legjobbnak. A második helyen a Csongrád TV, a harmadikon a Nyíregyházi Televízió hírműsora végzett.

A tematikus magazinok között a Szeged TV Kvantum című műsora érdemelte ki a fődíjat, a második a Salgótarjáni Városi Televízió Háttér című gazdasági magazinja lett, míg a harmadik helyet a Líceum Televízió Apolló 21 című műsora érdemelte ki.

A zsűri a legjobb filmnek járó díjat a házigazda TV Egernek adta a Tenni és tűrni című alkotásért, második a szegedi Telin TV lett az Ükapáink nyomában című alkotással, harmadik a Zemplén TV Ellopott évek című filmje lett.

A közlemény szerint a Helyi Televíziók Országos Egyesülete tizenegyedik éve ismeri el életműdíjjal az arra érdemesek munkásságát. 2017-ben a helyi televíziós társadalom Kovács Tibort, a Telepaks Médiacentrum ügyvezető igazgatóját tüntette ki életműdíjjal.

A szakmai találkozó második napján, pénteken a közgyűlés új tagok felvételéről is dönt, így tovább növekszik a Helyi Televíziók Országos Egyesülete taglétszáma.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában