2017.01.30. 10:11
A nap receptje: zellerkrémes krumplisaláta
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Nem túl gyakori vendég a konyhában, de aki egyszer kipróbálja, garantáltan megszereti.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Nem túl gyakori vendég a konyhában, de aki egyszer kipróbálja, garantáltan megszereti.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A főtt, hámozott burgonyát kockákra vagy karikára vágjuk. A sós vízben puhára főtt zellert áttörjük vagy turmixoljuk. Hozzáadjuk a mustárt, ízlés szerint citromlevet, sót, olajat, egy fej reszelt vöröshagymát, kevés fehér borsot, végül a tejfölt. A jól összekevert mártást a burgonyára öntjük, és legalább egy óráig állni hagyjuk, hogy az ízek jól összeérjenek. Hűtve tálaljuk.
- Sulyok Csabáné, Debrecen -