Helyi közélet

2016.12.18. 10:00

Balesetek az M3-ason - 11 embert hoztak Debrecenbe az M3-ason történt baleset sérültjei közül

Debrecen - A sérültek közül 8 főt az ellátásuk után hazaengedtek, három embert viszont a kórházban bent tartottak.

Debrecen - A sérültek közül 8 főt az ellátásuk után hazaengedtek, három embert viszont a kórházban bent tartottak.

Az M3-as autópályán az éjszakai órákban történt tömegbaleset sérültjei közül 11 embert szállított az Országos Mentőszolgálat a debreceni Kenézy Gyula Kórházba - tudta meg a Napló vasárnap délelőtt Szentgyörgyi Jánostól. A kórház sajtórefrense elmondta, hogy 8 könnyű sérültet az ellátásuk után már haza is engedtek, 3 súlyosabb sérültet azonban az intézmény traumatológiai osztályán bent tartottak. Utóbbiak közül egy 37 éves ebesi férfi alkarsérülést szenvedett, egy 37 éves nőt fej-, mellkasi- és kézsérülésekkel láttak el, egy másik 39 éves nőt pedig fartájéki- és szeméremcsont-törés miatt vettek fel az intézmény traumatológiai osztályára. E három ember sérülései ugyan nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülések, de szerencsére egyikük sincs életveszélyben.

HBN



Balesetek az M3-ason - Felborult egy autóbusz Mezőkövesdnél, három halott

Miskolc - Az elsődleges adatok szerint hárman haltak meg abban a buszbalesetben, amely szombaton éjfél előtt történt az M3-as autópályán, a Miskolc felé vezető oldalon, a 133-as kilométerszelvénynél. A már felborult járműnek több autó is nekirohant.

 

Tömegszerencsétlenség az M3-as autópályán

Mezőkeresztes, Mezőkövesd - Halálos közúti közlekedési baleset történt az M3-as autópályán, Mezőkeresztes és Mezőkövesd között.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában