Helyi közélet

2016.10.25. 11:00

Videó: Váradi Anna, a Debreceni Egyetem egykori hallgatója lehet a világ legszebb nője

Debrecen, Las Vegas - A nemzetközi megmérettetésen 76 ország legszebbjei versenyeznek a koronáért. Magyarországot Váradi Anna, a 2016-os Miss Grand Hungary nyertese képviseli.

Debrecen, Las Vegas - A nemzetközi megmérettetésen 76 ország legszebbjei versenyeznek a koronáért. Magyarországot Váradi Anna, a 2016-os Miss Grand Hungary nyertese képviseli.Egy szépségkirálynő legyen magabiztos, alázatos és céltudatos - vallja bemutatkozó videójában Váradi Anna, a 2016-os Miss Grand Hungary győztese, aki Las Vegasban 76 ország legszebb lányaival száll versenybe a világ legszebb nője címért. A légiutas-kísérőként dolgozó nő a Debreceni Egyetem kommunikáció- és médiatudomány szakán diplomázott, majd azt követően egy ideig nyelvgyakorlás céljából Máltán élt. Ahogy a videóból kiderül, Anna édesanyja orosz származású és ő maga is szeretne vizsgát tenni ebből a nyelvből. Fontos számára az egészséges életmód, hetente ötször jár edzőterembe, de imád főzni és szerinte az egészséges ételek is lehetnek finomak.

- Aludni nem sok időm van, de nem is bánom: csak úgy kapkodom a fejem, annyi élményben van részem! Hamarosan döntő, és kiderül, van-e esélyem a világkoronára. Ez a verseny nagyon fontos számomra, hiszen a világverseny győztes királynője egyfajta békenagykövetként háborús övezetekbe látogat, és szót emel a konfliktusok rendezéséért - fogalmazott Anna a Blikknek.

Váradi Anna hivatalos Facebook-oldalát ide kattintva érheti el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában