Helyi közélet

2016.10.10. 11:44

Bezárta a kamrába, majd megkéselte saját férjét a hadházi nő

Hajdúhadház - A hajdúhadházi rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást az 57 éves helyi nővel szemben.

Hajdúhadház - A hajdúhadházi rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást az 57 éves helyi nővel szemben.

A nyomozás adatai szerint a mentőszolgálat munkatársa tett bejelentést a rendőrségre 2016. június 12-én 15 óra 46 perckor arról, hogy egy bocskaikerti házban megszúrtak egy férfit. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol megállapították, hogy B.-né V. Zsuzsanna előzetes szóváltást követően férjét megöléssel fenyegette, majd bezárta a kamrába, amelynek ajtaját egy tűzhellyel eltorlaszolta és nem engedte onnan ki. Ezt követően, amikor a férfi a kamra ajtaját leemelte és kijött, karját az 57 éves nő egy késsel megszúrta. A járőrök a támadót elfogták és előállították a Hajdúhadházi Rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a helyi lakost, aki beismerő vallomást tett. A 68 éves sértett a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsított ellen személyi szabadság megsértése bűntett és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldte.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában