Helyi közélet

2016.08.16. 19:15

Rock, blues és sör: nincs ennél jobb!

Debrecen - Dupla koncerttel zúzzák szét a Nagyerdő csendjét a Krokodilok.

Debrecen - Dupla koncerttel zúzzák szét a Nagyerdő csendjét a Krokodilok.

A debreceni Crocodile Rock zenekar koncertje a Cseh Sörünnep csütörtöki napja egyik legizgalmasabb programjának ígérkezik. A mindössze 11 éves dobfe­noménnal, Wesser Patrikkal felálló Krokodilok nem aprózzák el, rögtön egy dupla koncerttel zengik be a Nagyerdőt: előbb egy rockosabb szettel pörgetik fel a ritmust, majd ezt követi a kicsit elgondolkodtatóbb, lágyabb bluesos motívumokkal tűzdelt második rész.

– A csütörtökön 18 órakor kezdődő, kétszer negyvenöt perces koncert több érdekességet is tartalmaz majd, az egyik, hogy két stílus lesz egy koncerten belül – avat be a részletekbe Wesser László, az együttes vezetője. – A rockosabb részben többek között Red Hot Chili Peppers, AC/DC, Led Zeppelin, és Deep Purple feldolgozásokat hallhat a nagyérdemű, míg a szünet után a Doorstól kezdve Jimi Hendrixig bezárólag csendülnek fel legendás dalok. De közösen jammel majd a két fiatal, Patrik és István, illetve énekesünk, Tamás Nándi verselni fog a közönségnek.

Távolabbi tervek

Idén három éves a Crocodile Rock, mely a mostani felállásban – Wesser Patrik (dob), Kabai István (gitár), Tamás Nándor (ének), Pércsi Sándor (basszusgitár) – két éve bűvöli el koncertjein a rock and roll rajongóit. Wesser László úgy érzi, végre eljött az ideje annak, hogy önálló albummal jelentkezzen az együttes.

– Ősszel, ha vége a koncerteknek, a tervek szerint egy kicsit szeretnénk magunkra koncentrálni, hiszen saját dalokkal koncertezni egész más, ráadásul úgy érzem, 2017 egy komoly fordulópont lehet a zenekar életében. De ez még odébb van, addig is még itt a csütörtöki dupla koncert, illetve szeptember kilencedikén és tizedikén egy-egy fellépés Debrecenben és Hajdúszoboszlón!

HBN–MSz

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában