Helyi közélet

2016.06.22. 10:22

Olvasói levél: Használt óvszer a párkányon, emberi ürülék az ablak alatt

Debrecen - <em>A mai „csodás” nap kezdete adott inspirációt ahhoz, hogy felkeressem Szerkesztőségüket. Az Ispotály utca és az Erzsébet utca közötti parkos részen lakunk a párommal közel 1 éve. A szomszédok és a környékbeli panelházak lakói is kedvesek, barátságosak, segítőkészek, a park ilyenkor szép zöld és reggelente hallani a madarak csicsergését. A leírtak alapján nem is lenne semmi probléma, de sajnos van. Este 23:00 óra és hajnal 03:00 óra között a hangulat egy kicsit megváltozik</em>.

Debrecen - A mai „csodás” nap kezdete adott inspirációt ahhoz, hogy felkeressem Szerkesztőségüket. Az Ispotály utca és az Erzsébet utca közötti parkos részen lakunk a párommal közel 1 éve. A szomszédok és a környékbeli panelházak lakói is kedvesek, barátságosak, segítőkészek, a park ilyenkor szép zöld és reggelente hallani a madarak csicsergését. A leírtak alapján nem is lenne semmi probléma, de sajnos van. Este 23:00 óra és hajnal 03:00 óra között a hangulat egy kicsit megváltozik.

Legtöbbször fiatalok hangja töri meg a csendet, mely nem igazán kellemes, pláne ha „kicsit” bódult állapotban hangoskodnak, vagy pl. többen is oroszlánüvöltést utánoznak, a szoba ablaka pedig nyitva van a nagy melegre való tekintettel. De sajnos nem csak a fiatalokkal gyűlik meg a lakók baja, a játszótéren éjszakázók sem nevezhetőek csendesnek. A szokatlan éjszakai eseményeknek viszont az a következménye, hogy a reggeli munkába menet során a ház tövében megbúvó emberi ürülékre bukkanhatunk, vizeletre a fal oldalán, vagy szétszórt gumióvszert találhatunk a földön és még hosszasan sorolhatnám, hogy milyen meglepő dolgokat hagynak maguk után „kedves” embertársaink.

Sajnos ma reggel egy kedves felettem lakó néni szólt, hogy a fal tövében a hálószoba ablakunk alatt ismét emberi ürülék található papírzsebkendővel körbe díszítve, és a gumióvszert is ott felejtették a párkányon.

És ki fogja eltakarítani a mocskot, és a szemetet?

Persze senkinek sincs gusztusa más ürülékét összetakarítani, de valakinek muszáj…

- Egy elkeseredett lakó -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában