Helyi közélet

2016.05.23. 07:38

Segítettünk fészket rakni

Debrecen - Építészeti kiállítást rendezett a Russmedia a hétvégén a Nagyerdei Stadionban, a Hallban.

Debrecen - Építészeti kiállítást rendezett a Russmedia a hétvégén a Nagyerdei Stadionban, a Hallban.

A nagyszabású építőipari seregszemlén több mint 40 kiállítónak lehetősége nyílt bemutatni az újdonságokat, a szakmai információkat, a költségoptimalizálást segítő legmodernebb rendszereket.

A kiállításon megjelenő több ezer látogató az aktuális szociálpolitikai változások kapcsán minden kérdésére választ kapott, másrészt az építőipar egyéb részletei iránt érdeklődők is szakértő és elhivatott cégek munkatársaitól hallhattak információkat. Az építőanyagoktól a legfrissebb ingatlanpiaci információkig, a lakberendezéstől a kertépítésig, a támogatásoktól a hitellehetőségekig az otthonteremtés minden szereplőjét megtalálták a látogatók az első nagyszabású Cívis Fészek kiállításon. A lámpáktól a burkolatokig, a szőnyegeken át a fűtőtestekig és a wellnesseszközökig minden otthonteremtő eszközt megtekinthettek a látogatók, így szinte „felépíthették” álmaik otthonát.

Ahogyan Pajna Zoltán, a megyei közgyűlés elnöke a megnyitón megelőlegezte: bízunk abban, hogy segíthettünk kitalálni, elkezdeni, befejezni, vagy éppen lakályossá tenni az önök családi fészkét!

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában