Helyi közélet

2016.05.10. 08:35

Így éltünk egykor Hajdú-Biharban: 50 fotó az 50-es évekből

Hajdú-Bihar - Épül a GÖCS, rohamos tempóban emelkedik a cipőgyár teljesítménye, havonta 8000 mosógépet gyártanak a Hajdúsági Iparművekben. Képekkel meséljük el, mi minden történt akkor a megyében.

Hajdú-Bihar - Épül a GÖCS, rohamos tempóban emelkedik a cipőgyár teljesítménye, havonta 8000 mosógépet gyártanak a Hajdúsági Iparművekben. Képekkel meséljük el, mi minden történt akkor a megyében.Új, betonból készült, modern hidak sorakoznak a Keleti-főcsatorna felett. Toronydaru könnyíti az építők munkáját a 92 lakásos Csapó utcai bérház építkezésénél. A Dobozi úti építkezéseken már a belső munkákat végzik. Havonta nyolcezer mosógépet gyárt a Hajdúsági Iparművek. Megnőtt a Debreceni Cipőgyár termelése amióta szalagrendszerben folyik a termelés. Épül a GÖCS.


Fotó: HBN archív (A képre kattintva galéria nyílik)


Nehéz összeszedni, mi minden történt a megyében az 1950-es években, de fellapoztuk a Hajdú-bihari Naplót, hogy félszáz képen keresztül kalauzoljuk vissza a múltba. A képeket erre a linkre kattintva tudja megtekinteni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában