Helyi közélet

2016.05.12. 10:39

Aljas húzás a böszörményi unokától: békülős puszinak álcázta a nyaklánclopást

Hajdúböszörmény - A hajdúböszörményi rendőrök elfogták a 20 éves fiatalembert, akinél kábítószergyanús anyagot is találtak.

Hajdúböszörmény - A hajdúböszörményi rendőrök elfogták a 20 éves fiatalembert, akinél kábítószergyanús anyagot is találtak.

Egy nő tett feljelentést a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságon május 10-én 16 óra körül azért, mert aznap kora délután a vele élő unokája az aranyláncát kitépte a nyakából és elmenekült vele otthonukból.

A rendőrök megállapították, hogy az unoka korábban vitatkozott nagymamájával, ezért úgy tett mintha azért menne haza, hogy kibéküljön vele. A fiatalember odahajolt a nőhöz, hogy puszit adjon neki, azonban e helyett kitépte nyakából a láncot, amivel kirohant a házból. A férfit már várta egyik ismerőse a közelben gépkocsival és kérésére azonnal egy helyi zálogházba vitte őt. A nyaklánc eladása után az unoka egy helyi áruházba ment, ahol barátaival találkozott. A járőrök a bolt közelében felismerték és elfogták a helyi lakost, akinek ruházatában kábítószergyanús anyagot találtak. A férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol a vele szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív értéket mutatott. A nyomozók lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták S. Imrét, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrök az eltulajdonított nyakláncot lefoglalták és visszaadták a sértettnek.A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság a 20 éves férfi ellen – szabadlábon hagyása mellett – lopás bűntett, valamint – szakértő bevonásával – kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában