Helyi közélet

2016.03.08. 13:12

Olvasói levél: A legjobb ellátásban

Debrecen - <em>Manapság szokássá vált az egészségügyi ellátásra panaszkodni, valljuk be őszintén, nem is mindig alaptalanul. Zsúfolt rendelők, hosszú várólista, fáradt, néha elfásult szakemberek, elavult műszerezettség</em> - írja olvasónk.

Debrecen - Manapság szokássá vált az egészségügyi ellátásra panaszkodni, valljuk be őszintén, nem is mindig alaptalanul. Zsúfolt rendelők, hosszú várólista, fáradt, néha elfásult szakemberek, elavult műszerezettség - írja olvasónk.

Én most ellenkező tapasztalatról szeretnék beszámolni. Úgy hozta a sors, hogy 85 éves édesanyám agyvérzést kapott, és igen súlyos, életveszélyes állapotban került a Kenézy Kórház neurológiai osztályára.

Elmondhatom, hogy a legjobb ellátásban részesült. Mindent megtettek az élete megmentéséért, fájdalmai enyhítéséért, az ezen élethelyzettel járó nehézségek megkönnyítéséért. Szeretettel, gondoskodással vették körül, pedig sok, hozzá hasonló beteget kellett ellátniuk.

Az orvosok, az ápolónők, a szakdolgozók a legnehezebb helyzetekben is a hivatásuk magaslatán álltak. Mind a hozzátartozóknak is segítséget és lelki támaszt nyújtottak.

- Nagy Ilona, Hajdúböszörmény -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában