Helyi közélet

2016.01.29. 10:36

Betörőt fogtak Derecskén

Derecske - A rendőrök 6 órán belül azonosították és Derecskén elfogták a gyanúsítottat.

Derecske - A rendőrök 6 órán belül azonosították és Derecskén elfogták a gyanúsítottat.

Egy férfi tett bejelentést 2016. január 28-án 17 óra 30 perckor a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságra arról, hogy a Sárándon található családi házába betört egy ismeretlen tettes.

A rendőrök a helyszínre mentek, ahol forró nyomon megkezdték az adatgyűjtést és tanúkutatást, valamint az elkövető felkutatása érdekében nyomkövető kutyát is indítottak. A beszerezett információk alapján a hosszúpályi körzeti megbízottak a Derecskei Rendőrőrs munkatársaival közösen aznap 23 óra 20 perckor egy derecskei családi házhoz mentek, ahol igazoltatták az ott tartózkodó, a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 23 éves férfit. R. Sándor a rendőröknek elismerte, hogy ő tört be a sárándi házba, ahonnan egy gázriasztó-fegyvert, két üveg pezsgőt és édességeket lopott el.

A Hosszúpályi Rendőrőrsre előállított férfit a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. A hosszúpályi lakos beismerő vallomást tett. A rendőrök a terhelt tartózkodási helyén házkutatást tartottak, amely során a férfi kabátjának zsebében megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított gázriasztó-fegyvert.

A Hosszúpályi Rendőrőrs a gyanúsítottal szemben lopás megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában