Helyi közélet

2015.12.09. 12:35

Fiatal debreceni álompár nyerte az esküvői fotópályázatot

Debrecen - A Napló esküvői fotópályázata egy elmaradt nászúton segíthetett.

Debrecen - A Napló esküvői fotópályázata egy elmaradt nászúton segíthetett.

Már a fészekrakással volt elfoglalva a debreceni Kolozsi Gergő és újdonsült felesége, Kolozsiné Batta Lilla, amikor értesítettük őket, hogy a Napló Facebook-oldalának követőitől ők kapták a legtöbb szavazatot esküvői képükre, ezáltal Szarvasra mehetnek pihenni. A fiatok 2012 óta alkotnak egy párt, de sportos édesapjuk okán korábban már ismerték egymást. A szorosabb kapcsolat kialakulásának egyéves évfordulóján lettek jegyesek, Lilla „kinézte és behálózta” Gergőt – mesélte viccesen a 22 éves lány, aki eladóként dolgozik. 25 éves férje pedig a Debreceni Labdarúgó Akadémia edzője, gyerekeket tanít, emellett maga is focizik, így nem lepődünk meg a sok-sok like-on, amit kaptak.

– A barátainknak, a tanítványaimnak is köszönhető, hogy végül megnyertük a pályázatot, amivel hozzájárultak, hogy a feleségemmel néhány napra kikapcsolódhassunk, ugyanis a július 4-ei esküvő óta még nem sikerült nászútra mennünk – mondta Gergő. Ez persze nem ad okot szomorúságra, nem is sajnáljuk őket, hiszen a nászút ugyan elmaradt, van viszont helyette új lakás, amibe december első napjaiban költöztek be a szép és szerelmes fiatalok.

Nyíradony-tamásipusztai lagzijukról szuperlatívuszokban beszélt a pár, és a nyertes fotóra sem „görcsöltek rá”. A mr és mrs-tematika az ara ötlete volt, de maga a fotózás a buli helyszínéül szolgáló farmon, kötetlenül, jókedvűen, profin zajlott – tudtuk meg.

Mindketten céltudatosak

Lehet, hogy nem illik olyan gonoszkodó kérdésekbe bonyolódni, hogy vajon ilyen fiatalon készek vagytok-e már a házasságra, vagy mi a titka egy focistával való harmonikus együttélésnek..., de Kolozsiék mindenre tudják a választ. – Céltudatosan kezdtük építeni a jövőt, hamar nyilvánvalóvá vált, hogy megtaláltuk azt az embert, akivel tervezhetünk, akit szerethetünk, akivel könnyen elképzelhető az élet – mondták. És Lilla mit tesz, ha éppen nincs kedve meccset nézni a férjével? – Mindig úgy csábít, hogy ez lesz az év meccse, gyere nézzük meg! A világhíres csapatok játékát én is szívesen megnézem, de ha untat ez a program, szívesen kézműveskedem, végső esetben pedig bekapcsolom a másik tévét – így Lilla, aki azért sokszor elkíséri párját annak kispályás meccseire, szóval ők valóban remekül kiegészítik egymást.

HBN–BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában