Helyi közélet

2015.12.12. 12:04

Egy kék Audi szívta meg a legjobban a biharnagybajomi pénzvitát

Biharnagybajom - A biharnagybajomi rendőrök elfogták azt a 24 éves férfit, aki a sértett gépkocsiját ököllel és fejszével ütötte.

Biharnagybajom - A biharnagybajomi rendőrök elfogták azt a 24 éves férfit, aki a sértett gépkocsiját ököllel és fejszével ütötte.

A nyomozás adatai szerint 2015. december 9-én este M. Zoltán elment egy ismerőséhez és pénzt kért tőle, de mivel nem kapott, dühében kiszaladt az utcára, és a sértett ott parkoló gépkocsijának első és hátsó szélvédőjét ököllel beverte. Az agresszív férfi az autót megfejelte, majd egy fejszével a motorháztetőre és a csomagtartóra is ráütött, ezt követően a helyszínről távozott. Az esetről a sértett bejelentést tett a rendőrség ügyeletére. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, és egy közeli házban megtalálták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 24 éves férfit, akit elfogtak és a Biharnagybajomi Rendőrőrsre előállítottak. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a helyi lakost, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.A Püspökladányi Rendőrkapitányság Kabai Rendőrőrs a gyanúsítottal szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában