Helyi közélet

2015.10.22. 13:04

Ugye nem felejtették el, hogy vasárnap esküvői nyílt nap is lesz?

Debrecen - A Lovardában minden év októberében rendezett nyílt napon le is foglalják a legjobb időpontokat.

Debrecen - A Lovardában minden év októberében rendezett nyílt napon le is foglalják a legjobb időpontokat.

Ingyenes Esküvői Nyílt Napot tartanak október 25-én, vasárnap 10–18 óra között a Lovardában, ahol a lakodalmuk időpontját lefoglalók még ajándékot is kapnak.

A jövő nyári esküvők tervezését már idén elkezdik a házasodni készülő párok, a Lovardában minden év októberében rendezett nyílt napon le is foglalják a legjobb időpontokat. Nem ritka azonban manapság, hogy pénteken vagy akár hétköznap rendeznek lagzikat – természetesen erre is lehetőség van a Lovardában, illetve a Nagyerdei Étterem, az Agrár Étterem, a Nagyerdei Stadion vagy a Nagyerdei Víztorony helyszínein is, melyek szolgáltatásait szintén megismerhetjük az Esküvői Nyílt Napon. A Kassai úti rendezvényközpontot teljes ünnepi pompájában láthatjuk vasárnap, éppen úgy fog kinézni, mintha egy igazi esküvőbe csöppennénk. Ehhez az élményhez még az is hozzájárul, hogy a lakodalmi menü alap ételeit meg is lehet majd kóstolni. „Akár az ételsorban, a dekorációban, akár a programok összeállításában is igazodunk a pár igényeihez, hiszen nagyon fontos, hogy élvezzék azt az estét, hiszen róluk szól, az ő döntésükről. Mivel a készülődés kezdetétől egészen reggelig ott vagyok egy esküvőn, tudjuk biztosítani, hogy minden úgy menjen, ahogy előre megbeszéltük, egy gondtalan és emlékezetes élmény legyen mindenki számára a lakodalom” – mondja Lund Boglárka esküvőszervező, akivel már most vasárnap el lehet kezdeni tervezgetni a szertartás és a bulit is, hiszen a Lovarda udvarán és benti, emeleti kávézójában hivatalos polgári szertartás szerint össze is házasodhatnak a fiatalok.

HBN–SZL

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában