Helyi közélet

2015.10.14. 11:58

Telefonon zaklatta az exét

Püspökladány - A püspökladányi rendőrök bíróság elé állítást javasolnak azzal a 43 éves férfival szemben, aki volt barátnőjét zaklatta.

Püspökladány - A püspökladányi rendőrök bíróság elé állítást javasolnak azzal a 43 éves férfival szemben, aki volt barátnőjét zaklatta.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság zaklatás megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a 43 éves N. Jánossal szemben.

Egy nő tett feljelentést 2015. szeptember 3-án a Püspökladányi Rendőrkapitányságon arról, hogy ismeretlen személy két hete rendszeresen telefonon zaklatja őt. A nyomozás adatai szerint a zaklató napi rendszerességgel többször megcsörgette a 43 éves sértettet telefonját. Az ügyben végzett adatgyűjtést követően azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható N. Jánost, a nő volt barátját, akit a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki. A férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte, tettét azzal indokolta, hogy a sértett a szakításuk után nem akart vele beszélni és ez nagyon megviselte őt.

A rendőrség a földesi lakos ellen folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában