Helyi közélet

2015.10.22. 09:47

Mulatós megabuli lesz Debrecenben!

Debrecen - Ma este a legismertebb mulatós sztárokkal találkozhat a közönség az új nagy­erdei klubban, a HALL-ban. A rendezvényre belépőjegyek a helyszínen még kaphatók.

Debrecen - Ma este a legismertebb mulatós sztárokkal találkozhat a közönség az új nagy­erdei klubban, a HALL-ban. A rendezvényre belépőjegyek a helyszínen még kaphatók.

Kis Grófo, Jolly és Suzy, Bódi Csabi, Sihell Ferry és Henna, valamint Nótár Mary egyaránt fellépnek azon a bulin, amit a hosszú hétvége előtt rendeznek a cívis város új klubjában. A házigazda dj. Juhász Laci lesz, aki hajnalig szórakoztatja a népes vendégsereget. A szervezők korosztálytól függetlenül mindenkit szeretettel várnak, akik egy önfeledt, jó hangulatú kikapcsolódásra vágynak a legnépszerűbb mulatós számok társaságában. A fiatalok körében Kis Grófo egyre nagyobb elismertséggel bír, a főiskolás-egyetemi bulik közkedvelt fellépője, míg Jolly és Suzy is országszerte telt házas sikerekkel hívják fel magukra a figyelmet. A mulatós műfaj sztárjainak sikerét nem csak a jó hangulatú fellépések mutatják, hanem a milliós megtekintések is a video­megosztó oldalon. Kis Grófo és Jolly közös dalát, a No roxa ájt például az elmúlt két évben több mint tizenkilenc millióan nézték és hallgatták meg – ez egészen biztosan kihagyhatatlan lesz a debreceni buli programjából is.

HBN​


Debrecen – Nem foglalkozik azokkal, akik cikinek tartják, mert tudja, ők is Kis Grófóra mulatnak. Interjú.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában