Helyi közélet

2015.10.21. 17:50

Javítási munkák miatt lezárják a Borzán Gáspár utcai fordulót

Debrecen - A Borzán Gáspár utcai autóbusz fordulót garanciális javítási munkái miatt lezárja a kivitelező, ezért átmenetileg változik az autóbuszok közlekedése.

Debrecen - A Borzán Gáspár utcai autóbusz fordulót garanciális javítási munkái miatt lezárja a kivitelező, ezért átmenetileg változik az autóbuszok közlekedése.

A javítási munkák ideje alatt, 2015. október 22-én üzemkezdettől, várhatóan november 1-jén üzemzárásig a Borzán Gáspár utcai autóbusz fordulóba egyik irányból sem lehet behajtani.

A kivitelezés ideje alatt a 11-es, 15-ös és 30I jelzésű autóbuszok ezen a megállóhelyen nem tudnak megállni, helyette az alábbiak szerint állnak meg:

11-es autóbusz

Borzán Gáspár utca irányába: a Bihari utca elnevezésű megállóhely után a Diószegi úti körforgalomban visszafordul, majd a Doberdó utca irányába lévő megállóhelyen áll meg.

15-ös autóbusz

Széna tér irányába: a Bihari utca elnevezésű megállóhely után a Diószegi úti körforgalomból a Borzán Gáspár utca irányába kihajt, majd az autóbusz forduló után, kb. 30 méterrel előrébb, a Monostorpályi út irányába kialakított ideiglenes megállóhelyen áll meg.

30I jelzésű autóbusz

Nagyállomás irányába: a Diószegi út elnevezésű megállóhely után a Diószegi úti körforgalomból a Gizella utca irányába kihajt, majd kb. 45 méterrel előrébb, a Rigó utca irányába kialakított ideiglenes megállóhelyen áll meg.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában