Helyi közélet

2015.09.08. 12:34

Új klub nyílik Debrecenben, fergeteges parti lesz pénteken!

Debrecen - „<em>Az ország öt legjobb helyében mindenképpen benne van az új klub.</em>”

Debrecen - „Az ország öt legjobb helyében mindenképpen benne van az új klub.

A 2HZKZT, a Halott Pénz és a Cloud9+ zenekarok indítják Debrecen új klubjának bulisorozatát: szeptember 11-én hivatalosan is kinyit a Nagyerdei Stadionban található Hall.

A Hall Magyarország legnagyobb klubja, több mint kétezer néző befogadására alkalmas és ezentúl heti rendszerességgel látogathatjuk, hiszen nemcsak koncertek, de egyetemi bulik helyszíne is lesz az új csarnok, ami az idei és tavalyi Campus Fesztiválokon is bizonyított már.

A pénteki nyitóbuli fellépője, a Cloud9+ pont a Hallban koncertezett júliusban: – Az ország öt legjobb helyében mindenképpen benne van az új klub, nagyon tetszett az egész zenekarnak, bár most még jobban megnézzük magunknak, ugyanis nyáron a Modestep előtt játszottunk és, bevallom, kicsit izgultunk is – mondja Koller Márk, a zenekar dobosa.

A Cloud9+ év elején jelentette meg első nagylemezét, úgyhogy a következőre még jó ideig várni kell, dalokkal azonban folyamatosan jelentkeznek majd a srácok. – Nem vagyunk az a klasszikus zenekar, melynek tagjai beülnek a stúdióba és megírnak egy egész albumot, a hangszerelés is máshogy működik, úgyhogy dalonként fogunk a jövőben is kijönni az újdonságokkal, most az új klipet tervezzük, és már annyit elárulhatok, hogy a zene egészen más lesz, mint az eddigiek, nem drum and bass lesz. Én kifejezetten szeretem a dobon a változatosságot és a közönségnek is tetszik, ha nem ugyanaz a BPM megy végig a koncerteken – pillantott a kulisszák mögé Koller Márk.

A koncert 21 órakor a 2HZKZT fellépésével kezdődik, őket a Halott Pénz és éjfél körül a Cloud9+ követi, majd Beatman és Ludmilla zenélnek.

HBN–SZL


A szeptember 11-i nyitóbulira jegyek elővételben a Tourinform, IBUSZ, a Földkörüli Utazás és az OTP Travel Silver irodákban, a Kölcsey Központban, a Libri Könyvesboltban, a Líra Könyváruházban, az Ifjúsági Házban és a Lovardában kaphatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában