Helyi közélet

2015.04.17. 20:06

Újabb üteméhez érkezik a nyugati kiskörút építés

Debrecen - Megkezdik hétfőn a majdan a csapadékvíz elvezetésére szolgáló csatorna építését a Miklós utcán.

Debrecen - Megkezdik hétfőn a majdan a csapadékvíz elvezetésére szolgáló csatorna építését a Miklós utcán. Ennek kapcsán lezárják a Miklós utca páros oldalát, a Szív utca és az Iskola utca között. Ezzel egy időben a páratlan oldalon a parkolósáv megszűnik, így a Miklós utca ezen részén hétfőtől sem parkolni, sem megállni nem lehet. Így viszont 2x1 sávon továbbra is fenn tudják tartani a forgalmat, de 30 km/órás sebességkorlátozást vezetnek be. A várhatóan másfél hónapig tartó munka ideje a Miklós utca irányából a Szalkai utcába nem lehet majd bekanyarodni. A Szalkai utca a Török Bálint utca irányából zsákutca lesz. A Szalkai utcát az Iskola utca felől lehet megközelíteni.

Az útlezárás ideje alatt a kivitelező lerakja a közművezetékek védőcsöveit, kiemelik a szegélyköveket, valamint a Szív utca és az Iskola utca közötti szakaszon az utca teljes burkolatát is kicserélik. A munkák elkészülte után átterelik a forgalmat a megépített új burkolatra, majd a páratlan oldali forgalmi és parkolósávot zárják le.

HBN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában