Helyi közélet

2015.03.18. 19:16

A mesevilág lengte be a bált

Kaba - Az iskola alapítványa és a Kabai Nyári Színház Egyesület kasszáját gyarapította a bál bevétele.

Kaba - Az iskola alapítványa és a Kabai Nyári Színház Egyesület kasszáját gyarapította a bál bevétele.A farsangi szezon zárásaként immár hetedik alkalommal rendezték meg Kabán, a helyi általános iskola jótékonysági farsangi jelmezbálját a napokban. Ahogy az előző években, úgy az idén is megtelt a bálterem vendégekkel, akik élvezettel nézték a báli műsort és jó hangulatban táncolták, énekelték végig az estét.

A szervezők igyekeznek minden évben meghatározni a bál mottóját, amelyhez kapcsolódhatnak a farsangi jelmezek és a báli műsor. Az idei mottó az „Együtt a csodálatos mesevilágban” volt, amelynek megfelelően a vendégek jelmezei a meserajzfilmek ismert és népszerű alakjait idézték meg, rendkívül találékonyan és ízlésesen.

A nyitótáncot hagyományosan a helyi általános iskola tanárai adták elő.

A bál mottójának megfelelően a zenés műsor dalai is a meserajzfilmek slágereiből kerültek ki. Ezeket a kabai nyári színház énekesei adták elő színvonalasan és nagy sikerrel.

Az est folyamán a talpalávalót a Kabai Old Boys zenekar szolgáltatta, akik lévén hét tagúak a báli mottónak megfelelve a hétfejűsárkány-jelmezben jelentek meg a színpadon.

A rendezvény bevétele a Kabai Általános Iskoláért Alapítvány és a Kabai Nyári Színház Egyesület kasszáját gyarapította.

HBN–GT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában