Helyi közélet

2015.02.04. 12:33

Tíz nagylemezről válogat koncertjén

Debrecen - Nótár Mary exkluzív élő koncertet ad a Kölcsey Központban február 13-án.

Debrecen - Nótár Mary exkluzív élő koncertet ad a Kölcsey Központban február 13-án.

A tíz nagylemezzel rendelkező Nótár Mary egy saját identitással rendelkező, magával ragadó színpadi jelenség. Remekül használja zenei tehetségét és hangi adottságait egyaránt annak érdekében, hogy a koncertjeire látogató közönséget a lehető legjobb zenei és koncertélményben részesítse.

Az elmúlt tíz esztendőben számos sikert ért el, gondoljunk csak a közösségi oldalak rekord számú látogatójára, a legnagyobb videomegosztó oldalon a Rázd meg című dal több mint tízmilliós letöltésére, vagy azokra a koncertekre, melyeken nézőcsúcsok dőltek meg. Nótár Mary energikus és magával ragadó színpadi temperamentuma záloga, s egyben garanciája is a sikernek.

A Kölcsey Központban exklu­zív koncertet láthat s hallhat a közönség, melyet Fásy Ádám nyit meg, a sztárvendég pedig L.L. Junior lesz a táncosaival. A koncert fináléjában elhangzik Nótár Mary és L.L. Junior duettje is, az Összetart a dal című számban.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában