Helyi közélet

2014.12.16. 14:55

Aki máshogy látja Debrecent

Debrecen – Rendszeres olvasóinknak már feltűnhetett, hogy néhány napja egy-egy jól eltalált hangulatképpel igyekeztünk feldobni a téli hétköznapokat. De ki is áll valójában ezen fotók mögött?

Debrecen – Rendszeres olvasóinknak már feltűnhetett, hogy néhány napja egy-egy jól eltalált hangulatképpel igyekeztünk feldobni a téli hétköznapokat. De ki is áll valójában ezen fotók mögött?

A debreceni Balló Béla 27 éves, közgazdászként végzett, de elmondása szerint néhány szakmában töltött év után teljesen beszippantotta a fotózás és a filmkészítés világa, ma már munka- és szabadidejét is egyaránt erre fordítja. Például ezt a Vekeri-tónál készült nem mindennapi kisfilmet is neki köszönhetjük. Képein még a gyakori fotóalanyokat is úgy igyekszik tálalni, hogy az mindig valami újszerűt mutasson, a moziknál pedig a letisztultságot és a fő téma ábrázolását helyezi mindenek fölé.

Pályafutása alatt már a nagyvilág is megismerhette a nevét; a Wiki Loves Monuments nemzetközi fotópályázaton a Debreceni Egyetemről készített képe az országos döntőbe jutott, míg a Vajdahunyad várát ábrázoló felvétele az országos versenyben a 10. helyezést kapta meg, és még a nemzetközi döntőbe is bekerült.

Most egy helyre gyűjtöttük az összes, eddig nálunk megjelent felvételét, fogadják őket szeretettel!


Debrecen - A Nagytemplom takarásban is impozáns látványt nyújt. Ugye, hogy milyen jól mutat együtt sárga, kék és zöld?


Debrecen - Még sokat kell várnunk, amíg újra kiülhetünk sütkérezni az épület lépcsőire, de addig is számos programmal biztosítja a kulturális felfrissülést Debrecen egyik legfontosabb intézménye. Napi fotónkon a Déri Múzeum.


Debrecen - Legyen bármilyen évszak, közeleghet bármilyen ünnep, a Nagytemplom, Debrecen ikonikus épülete mindig csodás látványt nyújt a szemnek. Még akkor is, ha köd lepi el a tér fölé magasodó tornyokat...


Debrecen - Szürke téli mindennapjaikat szeretnénk feldobni ezzel a gyönyörű, napsütéses Piac utcai felvétellel. Minden olvasónknak kellemes napot kívánunk!


Debrecen - Ennyire sejtelmes is lehet a Nagytemplom, csak megfelelő fényviszonyok és egy kis köd kell hozzá.


Debrecen - Ezzel a csodaszép fancsikai felvétellel kívánunk minden kedves olvasónak szép reggelt!


Debrecen - A Debreceni Református Kistemplom (vagy másik nevén Csonkatemplom) nem csak a magasságával emelkedik ki a város sötétjéből.


Debrecen - A Debreceni Egyetem főépülete előtti park sokszor nyújtott már mesebeli látványt, de itt tényleg olyan, mintha szó szerint egy festményről lépett volna le.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában