Sport

2015.12.10. 08:41

Megvédte első helyét a Bihari SE csapata

Debrecen - Három egyéni elsőséget is szereztek a berettyóújfalui ifjúsági versenyzők.

Debrecen - Három egyéni elsőséget is szereztek a berettyóújfalui ifjúsági versenyzők.

A Magyar Erőemelő Szövetség Mezőhegyesen rendezte meg az ifjúsági, junior és masters fekvenyomó magyar bajnokságot, ahol a berettyóújfalui Bihari Szabadidő és Sportegyesület – nyolc egyesületet megelőzve – megvédve férfi ifjúsági csapatbajnoki elsőségét.

Az ifjúságiak mezőnyében szintén aranyérmet szerzett a -93 kg-os súlycsoportban szereplő Kalina Attila, a -105 kg-os mezőnyben Tóth József Roland és a -120 kg-ban vitézkedő Lisztes Attila. Második helyezést ért el a -66 kg-ban Tóth Zoltán, harmadik lett Szincsák Róbert (-59 kg).

A junior -93kg-os súlycsoportban második helyezést ért el Karácsony Dávid, harmadik lett Szincsák Róbert és Lisztes Attila, Kalina Attila pedig negyedik pozícióban végzett. A junior csapatversenyben holtversenyben negyedik helyezést ért el a Bihari SE.

A masters I. korcsoport -105 kg-os súlycsoportjában szereplő Füzesi Zsolt harmadik helyezést ért el. A versenyzőket Haraszti László és Ungai János készítette fel.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!