Helyi közélet

2014.11.19. 09:59

Hamar meglett a táska- és a vastolvaj

Debrecen - Vádemelést javasolnak a debreceni rendőrök az ellen a férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint ellopott egy táskát.

Debrecen - Vádemelést javasolnak a debreceni rendőrök az ellen a férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint ellopott egy táskát.

A nyomozás adatai szerint egy férfi 2014. szeptember 9-én 10 óra 48 perckor telefonon arról értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét, hogy Debrecen, Lehel utcán ismeretlen tettes ellopta a táskáját. A bejelentést követően a Készenléti Rendőrség egyenruhásai azonnal a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek. A beszerzett információk és a kapott személyleírás alapján a helyi rendőrök rövid időn belül azonosították és otthonában elfogták L. Jenőt, akit bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállítottak a városi rendőrkapitányságra.

A nyomozók a helyi lakost gyanúsítottként kihallgatták. A 41 éves férfinél tartott házkutatás alkalmával a rendőrök megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított táskát, melyet a sértettnek visszaadtak.

A Debreceni Rendőrkapitányság a terhelttel szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte.

A rendelkezésre álló adatok szerint R. Sándor 20 éves férfi 2014. november 7-én 10 óra körüli időben egy balmazújvárosi telephelyről több tucat háztartási hűtőgéprácsot tulajdonított el, amit az egyik helyi hulladékfelvásárló telephelyen értékesített.

R. Sándor 20 éves balmazújvárosi lakossal szemben lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Balmazújvárosi Rendőrkapitányság befejezte és a keletkezett iratokat 2014. november 11-én bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában