Helyi közélet

2014.08.03. 11:00

Zene, tánc, slágerek a forró estében

Püspökladány - Népszerű dallamokkal, látványos színpadi elemekkel mutatkozott be a színház a ladányi nyár rendezvénysorozaton.

Püspökladány - Népszerű dallamokkal, látványos színpadi elemekkel mutatkozott be a színház a ladányi nyár rendezvénysorozaton.

Színház az egész világ című eseménnyel folytatódott a Ladányi Nyár 2014. hétvégi rendezvénysorozat Püspökladány főterén szombat este. A sárréti kis város központja immár az ötödik hétvégén telt meg érdeklődőkkel, akik között az elmúlt szombatokhoz hasonlóan, ezúttal is szép számmal voltak a környező településekről érkezettek is.

Debreceniek és ladányiak

A ZeneTheatrum művészeinek előadásában a Dzsungel könyve című musicalból hallhatott részleteket a nagyszámú közönség, majd a színpadot átadták a püspökladányiaknak. Az ifjúsági ház csoportjainak tolmácsolásában a Képzelt riport a montanai popfesztiválról című produkció zenés és táncos betéteivel szórakoztatták az eseményre kilátogatókat. Az est zárásaként az ugyancsak ladányi tagokkal felálló Panama Magic együttes rock and roll zenéjével varázsolt fesztiváli hangulatot a polgármesteri hivatal előtti térre.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában