Helyi közélet

2014.08.09. 11:06

Vádemelést javasolnak a sorsjegy miatt őrjöngő férfi ellen

Debrecen - Vádemelést javasolnak a rendőrök egy debreceni férfival szemben. A terhelt miután nem nyert egy sorsjeggyel, kiabált, veszekedett és rongált a postán.

Debrecen - Vádemelést javasolnak a rendőrök egy debreceni férfival szemben. A terhelt miután nem nyert egy sorsjeggyel, kiabált, veszekedett és rongált a postán.

A nyomozás adatai szerint 2014. július 15-én Debrecenben, a Petőfi téren található postára bement egy férfi, aki vásárolt egy sorsjegyet, mellyel azonban nem nyert. A férfi ezután agresszívvá vált és kiabálni, vitatkozni kezdett az egyik alkalmazottal. A biztonsági őr rászólt a garázdára és közölte, hogy hívni fogja a rendőrséget. Ezt követően a férfi távozott, de mérgében úgy becsapta a bejárati ajtót, hogy annak megrepedt az üvege.

Másnap 9 óra körül a 67 éves férfi visszatért a postára, azonban felismerték őt és telefonon értesítették a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét. A helyszínre érkező körzeti megbízottak elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a helyi lakost, akit a nyomozók garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgattak.

G. Gábor ellen a Debreceni Rendőrkapitányság 2014. augusztus 7-én befejezte a nyomozást és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -


Tombolt, mert nem nyert a sorsjeggyel – Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. július 15-én Debrecenben, a Petőfi téren található postára bement egy férfi, aki vásárolt egy sorsjegyet, mellyel azonban nem nyert. A garázda ezután agresszívan kezdett viselkedni, kiabálni és vitatkozni kezdett az egyik alkalmazottal.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában