Helyi közélet

2014.08.21. 15:37

Rendszám-cserebere

Debrecen - Rendszámot cserélt gépjárművein a sofőr Debrecenben.

Debrecen - Rendszámot cserélt gépjárművein a sofőr Debrecenben.

A Debreceni Rendőrkapitányság munkatársai egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást L. Sándor ellen.

A rendőrök közúti ellenőrzést hajtottak végre 2014. július 21-én Debrecenben, amikor 8 óra 30 perc körüli időben, a Nyíl utcán megállítottak egy Peugeot típusú gépjárművet, melynek sofőrjét igazoltatták. A kisteherautóval a férfi egy Mercedes típusú személygépkocsit vontatott, amin nem volt rendszámtábla.

A járőrök az okmányok ellenőrzése során megállapították, hogy a Peugeot típusú gépkocsin lévő hatósági jelzést valójában a vontatott, Mercedes típusú gépkocsira adta ki az illetékes okmányiroda.

A kisteherautót vezető 53 éves férfit bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a rendőrök a Debreceni Rendőrkapitányságra. A helyi lakos kihallgatásakor beismerte tettét a nyomozóknak, akik lefoglalták a férfitól a pár hatósági jelzést és mindkét gépjárművét.

A Debreceni Rendőrkapitányság az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal a napokban megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában