Helyi közélet

2014.08.06. 10:25

Kábítószer a zsebben

Debrecen - A rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást az ellen a debreceni lakos ellen, akinél az igazoltatás során az egyenruhások kábítószer gyanús növényi származékot találtak.

Debrecen - A rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást az ellen a debreceni lakos ellen, akinél az igazoltatás során az egyenruhások kábítószer gyanús növényi származékot találtak.A rendőrök 2014. március 28-án 18 óra 40 perc körüli időben, Debrecenben a Baltazár Dezső téren igazoltattak egy férfit, akinek a ruházatát is átvizsgálták az intézkedés során. A járőrök a helyi lakos kabátzsebében – cigarettás dobozba rejtett – alufóliába csomagolt kábítószergyanús növényi származékot találtak. Az egyenruhások D. Dávidot bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogták és előállították a városi rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók a 23 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte a terhelttel szemben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szakértő bevonásával – folytatott nyomozást és az ügyben keletkezett iratokat 2014. augusztus 1-jén vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes járási ügyészségnek.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában