Helyi közélet

2014.07.09. 07:52

Buborékfújásban a zenészek és a sportolók is győztek Debrecenben

Debrecen - A Campus Fesztivál tegnapi sajtótájékoztatóján számos zenész és sportoló vett részt a fesztivál szervezőivel és támogatóival karöltve.

Debrecen - A Campus Fesztivál tegnapi sajtótájékoztatóján számos zenész és sportoló vett részt a fesztivál szervezőivel és támogatóival karöltve.

Az eseményen nem maradt szem szárazon, hiszen a sportolók és a zenészek olyan komoly versenyszámokban mérték össze tudásukat, mint a sörcsapolás, a kerékcsere, a kislabdás szlalomozás vagy a buborékfújás. Bár mindenki arra szavazott volna, hogy a sörcsapolást a zenészek válogatottja nyeri meg, végül Vajda Attila olimpiai bajnok kenus győzedelmeskedett annak ellenére, hogy a Tankcsapda dobosát, Fejes Tamást egy emberként biztatta Lukács Laci és a gitáros Sidi, a Tankcsapda többi tagja. Sidi ekkor még jókat nevetgélt zenésztársán, de amikor egy kis-Polski kerekét kellett kicserélnie, alaposan megizzadt. Bár Lukács Laci szerint ez testhezálló feladat volt számára, végül kicsit több mint hat percet vett igénybe a művelet, ami annyit jelent, hogy a Forma-1 csapatába ugyancsak nehezen kerülne be. Mentségére legyen szólva, hogy – mint az később kiderült - , a csavarok nagyobbak voltak a kelleténél. Ezek után persze nem csodálkozhattunk azon, hogy a jégkorongos Ladányi Balázs jobban teljesített.

A futball-labda szlalomozásra két lány vállalkozott: Kudor Kittinek, a DVSC-TVP kézilabdásának van gyakorlata a labdakezelésben, Odett pedig önként vállalkozott a feladatra, hiszen mint kiderült, sok évvel ezelőtt focizott. Mindkét lány ügyesen lavírozott a labdával, az énekesnő még a cipőjét is ledobta a verseny kedvéért, így a forró betonon mezítláb ügyeskedett. Az ezek után következő buborékfújás hatására mindenki gyerekkori önmaga lett, és a rockerek is önfeledt arccal eregették a színes szappanfelhőket. A felsoroltakon kívül egyébként még ott volt Papp Szabolcs a Supernemből, Wolfie a Punnany Massifból, valamint a Kowalsky és a Vega zenészei. A sportolók táborát Michelisz Norbert, a Zengő-Motorsport autóversenyzője, Risztov Éva olimpiai bajnok úszó, Szilágyi Ági a DVSC-TVP kézilabdása, valamint Dombi Tibor, a DVSC-TEVA labdarúgója erősítette.

Programok és részletes ismertetők a www.campusfesztival.hu-n.

- Hámori Eszter -


Debrecen, 2014. július 8., kedd (MTI) - Az új debreceni Nagyerdei Stadionban és környékén, remélhetőleg a végleges helyén rendezik meg július 23. és 27. között a Campus Fesztivált - közölte a cívisváros polgármestere kedden a helyszínen rendezett sajtótájékoztatón.


Debrecen - Idén is jön Kelet-Magyarország legnagyobb nyári fesztiválja Debrecenben a Nagyerdőn.


Idén július 23-27. között kerül megrendezésre Debrecenben a Campus Fesztivál. És ebben az évben az állatkert és a vidámpark területéről elköltözik a Campus, a régi-új helyszínen, a Nagyerdei Stadion körül lesz idén a fesztivál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában