Helyi közélet

2014.04.02. 15:41

Volt élettársát zaklatta

Debrecen - A rendőrök vádemelést javasolnak azzal a gyanúsítottal szemben, aki 2013 augusztusa óta zaklatta volt élettársát Debrecenben.

Debrecen - A rendőrök vádemelést javasolnak azzal a gyanúsítottal szemben, aki 2013 augusztusa óta zaklatta volt élettársát Debrecenben.

A nyomozás adatai szerint egy nő tett feljelentést a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságon 2013. október 29-én 10 óra 30 perckor, mert volt élettársa a szakításuk óta folyamatosan zaklatja őt. A férfi többször megjelent a sértett lakása előtt, ahol ordítozott, valamint amikor a nő közös gyerekükkel sétált az óvodába, a férfi kocsijával melléjük hajtott és szidalmazta a feljelentőt. Előfordult az is, hogy a félelemben tartott nőt a munkahelyén is felkereste volt párja, aki veszekedett vele és a karját is megszorította. A rendőrök az ügyben adatgyűjtést, tanúkutatást végeztek, valamint a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a 38 éves E. Andrást.

A helyi lakossal szemben zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Debreceni Rendőrkapitányság befejezte és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában