Helyi közélet

2014.04.03. 08:03

Vetőmag- és malacadomány

Újszentmargita - Az újszentmargitai nehéz helyzetű családokhoz jutott el idén először a „<em>Minden Gyerek Lakjon Jól!</em>” Alapítvány segítsége. A szervezet április 1-jén osztott vetőmagot és állatokat a balmazújvárosi térségben található településen élő 38 családnak.

Újszentmargita - Az újszentmargitai nehéz helyzetű családokhoz jutott el idén először a „Minden Gyerek Lakjon Jól!” Alapítvány segítsége. A szervezet április 1-jén osztott vetőmagot és állatokat a balmazújvárosi térségben található településen élő 38 családnak.

Az alapítvány idei programjában ismételten a 47 leghátrányosabb helyzetű kistérség települései vesznek részt. Idén 28 új település jelentkezett az akcióra, amiben 2069 családot ajándékoznak meg vetőmagcsomagokkal és közel 100 ezer állattal (malaccal, napos csibével, kacsával).

Az egyesület munkájának és a magyar társadalomnak köszönhetően 2013-ban már 37 ezer 338 család kapott lehetőséget a talpon maradásra. Az eredményt tovább emeli, hogy mindezt állami és pályázati támogatás nélkül sikerült elérni.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában